Test «Animals and Plants» — Тест «Животные и растения»

1. Our lazy ________ doesn’t want to catch mice.   Animals and Plants
a. cat
b. dog
c. cow
d. pig
2. ________ give us milk and meat.
a. cats
b. dogs
c. cows
d. pigs
3. We use ________ to guard our house.
a. cats
b. dogs
c. cows
d. pigs

4. ________is a symbol of Russia.
a. fir-tree
b. oak
c. birch
d. aspen
5. ________ is a symbol of the coming New Year.
a. fir-tree
b. oak
c. birch
d. aspen
6. ________ is a traditional Russian animal.
a. hare
b. bear
c. deer
d. fox
7. ________ was the magic fish that realized Yemelya`s wishes.
a. pike
b. cod
c. perch
d. trout
8. A hunchbacked (горбатый) ________ is a character in a famous Russian fairytale.
a. dog
b. ox
c. horse
d. sheep
9. My sweater is made of wool of Australian ________ .
a. kangaroos
b. sheep
c. horses
10. ________ and cream is my favourite dessert.
a. onion
b. cabbage
c. strawberry
d. garlic
11. ________ are night animals.
a. rats
b. bats
c. moles
12. Anaconda is the biggest ________ in the world.
a. snake
b. snail
13. Blue ________ is the biggest mammal in the world.
a. elephant
b. hippopotamus
c. whale
14. ________ can run at a speed of 100 km/h.
a. tiger
b. hind
c. cheetah
15. Sea ________ can live up to 300 years.
a. lions
b. turtles
c. snakes
16. In India to kill a ________ is a terrible crime.
a. cow
b. goat
c. sheep
d. hen
17. In summer I like to catch butterflies and ________flies.
a. monster
b. dragon
c. beast
18. _______can remember and say many words.
a. sparrows
b. pigeons
c. parrots
19. ________ is an international symbol of peace.
a. woodpecker
b. dove
c. duck
d. eagle
20. ________ like to imitate people’s behaviour.
a. donkeys
b. penguins
c. monkeys

Answers — Ответы: 1. a 2. c 3. b 4. c 5. a 6. b 7. a 8. c 9. b 10. c 11. b 12. a 13. c 14. c 15. b 16. a 17. b 18. c 19. b 20. c

Опубликовать в Facebook
Опубликовать в Одноклассники
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

2 thoughts on “Test «Animals and Plants» — Тест «Животные и растения»

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Введите защитный код *